- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
sghc_toma #4758 üzenetére
oké, akkor erőt veszek magamon, és kipróbálom
úgyse lesz belőle a mai nap folyamán kipróbálható dolog, de legalább gyakorlok egy kicsit. meg ha meglesz a crosscompiling része, akkor mást, más cuccra is megpróbálok leforgatni. a routeremre már nagyon kell egy torrent-tracker
-
GD
őstag
válasz
sghc_toma #4424 üzenetére
köszi, ezt nem tudtam eddig csak sejtettem..
aktuális kérdések:
1. viszont párhuzamosan használok debiant meg ubuntu-t is ugyan azon a gépen, szeretem követni mindkettőt hogy fejlesztik..
az s2disk esetén nem tudom mennyire szerencsés mikor az egyik rendszerből azzal lépek ki, de a következő bootkor meg másikat élesztek.. ebből lehet kavarás? mindkettő egy swap partíciót használ
remélem érthetően adtam magam elő2. másik bajom hogy ugyan azon nevű user de más uid esetén a mail mappa tartalma ami egy másik, mindkét rendszer által használt ext3-as partíció,thunderbird-ben csak az egyik rendszer esetén törölhető levél, a másikon csak akkor ha minden esetben kiadom a chown meg a chmod parancsokat..
3. ubuntu alatt ha új kernelt rakok (debiannak most muszáj volt mert a 486-os kernellel nem látta a 2 giga ramot ,csak a 686 bibgmem-el) akkor a kézzel forgatott modulok is auto bekerülnek az új kernel alá, debianban nem.. module-assistant talán mindkettőn van pedig..
mi az ubuntu trükkje?ps: a noti ami a64-es turion, érdekes módon a gyári debian a64 kernellel nem bootol fel, elakad és áll..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iGO Primo
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest