- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
.LnB
titán
válasz
vgergo #17992 üzenetére
Én 30Gb-ra gondolta. Akkor azzal nincs gond.
"Érdemes /etc/fstab-ban az ssd-hez noatime,discard beállításokat alkalmazni."
Ezt légyszíves magyarázd el mit jelent, mert első Linuxom lenne, pont ismerkedés céljából. Szóval egy szót sem értek belőle. És a /home könyvtárat sem tudom. Ha a telepítő alapból oda telepíti akkor SSD-re fog kerülni. Nem tudom mit befojásol ez.Szeretnék, bocsánatot kérni mindenkitől, hogy teljesen kezdőként itt zaklatlak benneteket a teljesen hülye kérdéseimmel. Megértem, hogy nektek ez teljesen kézenfekvő. De máshogy nem tudok elindulni. Mindenki a nulláról kezdi
Megértéseteket Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest