Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
emre33
üzenetére
valahogy igy, bar nem probaltam, es azt sem tudom, alapbol bele van-e forgatva a kerneled-be
iptables -A INPUT -i eth0 -p tcp --dport 80 -m state --state NEW -m recent --set
iptables -A INPUT -i eth0 -p tcp --dport 80 -m state --state NEW -m recent --update --seconds 1 --hitcount 30 -j DROPez annyiban ter el a te megvalositasodtol, hogy csak az uj kapcsolatokat szuri (egy ip-rol masodpercenkent 30 uj kapcsolatot enged), ha minden csomagot szurni szeretnel (tehat egy ip-rol masodpercenkent 30 csomag), akkor a -m state --state NEW reszt hagyd el
-
bambano
titán
válasz
emre33
üzenetére
meg lehet csinálni, csak brutálisan sok erőforrást fog zabálni, úgyhogy az értelme szerintem nulla. fel lehet lógatni kaszkádba 256 master queue-ra másik 256 slave queue-t, mindegyiket darabonként korlátozni, de ezzel még mindig csak az ip cím 3. és a 4. száma szerint korlátoztál, és egy ilyen önmagában agyoncsap egy rendesebb processzort.
Ha a 2,3,4 számok szerint is akarsz korlátozni, az szerintem nem fog elférni annyi ramban, hogy kernel szinten érdemes legyen foglalkozni vele, és a tripla hashelés szét fogja csapni a teljesítményt. De te tudod, miért is nem apacsból korlátozol...
3 szintű queue-t még nem csináltam, 2 szintűt igen. egyébként lartc a mágikus kulcsszó, amivel gugli barátodat kell bombázni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
((((((((((