- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
emre33 #12209 üzenetére
valahogy igy, bar nem probaltam, es azt sem tudom, alapbol bele van-e forgatva a kerneled-be
iptables -A INPUT -i eth0 -p tcp --dport 80 -m state --state NEW -m recent --set
iptables -A INPUT -i eth0 -p tcp --dport 80 -m state --state NEW -m recent --update --seconds 1 --hitcount 30 -j DROPez annyiban ter el a te megvalositasodtol, hogy csak az uj kapcsolatokat szuri (egy ip-rol masodpercenkent 30 uj kapcsolatot enged), ha minden csomagot szurni szeretnel (tehat egy ip-rol masodpercenkent 30 csomag), akkor a -m state --state NEW reszt hagyd el
-
bambano
titán
válasz
emre33 #12214 üzenetére
meg lehet csinálni, csak brutálisan sok erőforrást fog zabálni, úgyhogy az értelme szerintem nulla. fel lehet lógatni kaszkádba 256 master queue-ra másik 256 slave queue-t, mindegyiket darabonként korlátozni, de ezzel még mindig csak az ip cím 3. és a 4. száma szerint korlátoztál, és egy ilyen önmagában agyoncsap egy rendesebb processzort.
Ha a 2,3,4 számok szerint is akarsz korlátozni, az szerintem nem fog elférni annyi ramban, hogy kernel szinten érdemes legyen foglalkozni vele, és a tripla hashelés szét fogja csapni a teljesítményt. De te tudod, miért is nem apacsból korlátozol...
3 szintű queue-t még nem csináltam, 2 szintűt igen. egyébként lartc a mágikus kulcsszó, amivel gugli barátodat kell bombázni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest