- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Azt kedves kolléga, amikor parancssorban pl. nyomkodom a lefele gombot vagy a backspace-t s elfogyott a törölnivaló, jön az alaplapi csipogás, hasonló mint amilyen pl. hardver hibánál van rendszerinduláskor(bár ez nem jó példa, mert akkor inkább sípol).
Biztos már rég kikapcsoltad, azért nem emlékszel rá vagy működik a hangkártyád.
A bash man-jában volt valami set bell-style
nevű parancs, ami állítólag ezt szabályozná, de nekem nem vált be.
ngabor2:Á, olyanom nekem még nincs, az már luxus lenne
.Szegény kis ati 9200-esemet még nem tudtam belőni, ezért is hallom folyton ezt a kedves csipogó hangot. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nevű parancs, ami állítólag ezt szabályozná, de nekem nem vált be.
.Szegény kis ati 9200-esemet még nem tudtam belőni, ezért is hallom folyton ezt a kedves csipogó hangot.