- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Yettel topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben
aktív tag
válasz
bambano #6565 üzenetére
Elvileg leszedtem ilyen eclipse,ami jdk-val összecsomagolt,de az sem ment,hibát írt.Aztán ezt sikerült megoldani,emrt egy külön csomagot találtam a tükrön...
Viszont egyre furcsább a dolog,mert pl.: egy pidgin telepítéséhez is vagy 10 függőséget kelett leszedni és legalább még ennyit átugrottam...és a végé persze a make intall-nál error.Furcsállom ,hogy tükrön noncs pidgin ,csak amsn.
Fedora alatt cska beírtam a csomag kezelőbe és már telepítette is (függőségeket is ami kellett), egy perc alatt megvolt.Ezzel meg már egy 2 órája kínlódok....Me a rendszer órát is mindig átállítja magától,hiába állítom be,2 órát siet...
Ez elvileg stable r4 verzió.
Vagy Valami instabil verziót szedtem le vagy ez ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest