Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Nem értem, miért írod, hogy dejavud van. Az Ubuntu témában már írtam ezt a problémámat, de csak most kaptam segítséget, ezért ide is beírtam.
A wubi valóban egy hekkelt Linux, de a google találatom alapján a normál particióra másolás nem szünteti meg a problémát. Megoldást még nem találtam.
A Wubi FAQ-ban az NTFS configot találtam, ezért azt használom. A shutdown kézi végrehajtása nem egy szörnyű hiba, bár az AT-s korszakra emlékeztet. Rákerestem az fstab-ra a wikipedián, gondolom az NTFS konfig is ezt piszkálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest