- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Én egyet értek veled, nekem kb. eddig 2 probléma mentes telepítésem volt, összesen kb. 4 v. 5 féle linuxon.
Ettől függetlenül használi fogom, meg meg is akarom tanulni
szóval nem adom fel.
Van már itt valaki aki Frugalware-es?
Azt hiszem feljebb Loveless írta, hogy a linux egy összetarto közösség? Hát én nem azt hallottam, pl. a HUP:hu-ról. Ott vannak páran akik le szokták oltani a kérdezőt, hogy még ezt sem tudja stb. stb. Ezért is nem szeretek oda írni... -
Vilmoskorte
tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nagy valószínűséggel ilyen sohasem lesz. A miértre a válasz a filozófiában rejlik. Akár te is csinálhatsz disztribet. Ami nem pont úgy fog működni, mint a többi 200. A windowson azért megy a next,next,finnish, mert gyakorlatilag egy disztrib. Ha linuxon csak debian lenne (pl), akkor itt is menne. Mert a programok alatt ugyanaz a rendszer futna.
Új hozzászólás Aktív témák
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- SnowRunner
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől függetlenül használi fogom, meg meg is akarom tanulni