- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
dabadab #3235 üzenetére
az összes LANG hu_HU.UTF8-ra van állítva. és annak ellenére, hogy nem tökéletes, inkább nem erőltetem az iso8859-2-t. mondjuk van egy file, ami jó volna, ha ismét olvasható lenne... de recode-dal átkódolva se lesz sokkal több értelme. az ékezetek helyett kérdőjelek (fekete keretben) jelennek meg. ha a kódolást átllítom iso-ra, akkor oké. viszont minden megnyitás után átállítgatni elég macerás.
mod: elég fapados és gány módszerrel megoldottam... megnyitottam, a kódolást átállítottam iso-ra, kijelöltem, majd egy új doksina (utf8-asba) beillesztettem... most jó, de a módszer elég macerás.
nemrég ajánlottatok itt 2 progit, amik az iso kódolású fileneveket átírják utf8-ba. nekem azok nem igazán akartak működni. folyton azt mondták, hogy már utf8, holott iso volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden, ami hőszivattyú
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ASUS notebook topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest