- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
I02S3F #29908 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e köze hozzá a systemd-nek, de most kipróbáltam több módszert is az újraindításra.
Terminálból reboot parancs (ami a systemctl-re mutat), tökéletesen teszi a dolgát, majd a Whisker menu újraindítás parancsát (xfce4-session-logout --reboot --fast) ami szintén tökéletes.
Aminél a hiba előjön, az a power gomb megnyomására felugró menüben választva az újraindítást, itt mindig megfekszik (ugyan ez volt a Plasma 5-nél is, így nem hiszem, hogy Xfce bug lenne). Elméletileg a power manager felel a menüért (/xfce4-power-manager/power-button-action), de erre utaló hibára nem találtam bejegyzést a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Formula-1
- Apple iPhone Air - almacsutka
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest