-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
kovaax #29584 üzenetére
Jártam banknál is, telco-ban is, utóbbiban csücsülök, hidd el, nem átlag közismert programról beszélek, hanem olyan rendszerekről, amikről még életében nem hallottam addig, míg bele nem futottam, kezdve Big Data, Analytics, meg rahedli olyan adatgyűjtő, feldolgozó, konvertáló és egyéb környezetekről, melyek alá valahogy, valamiért egy mocsok nagy HyperV farm kellett - ugyanis nem *nix alapúak. Ezek jellemzően tényleg vendorspecifikus megoldások, nem 10 filléresek és iszonyú komplex cuccok, de ha valamiért mindegyik valamilyen Windows szerveren fut, függetlenül attól, ki hozza, akkor ott nincs vaker, azt kell beszerezni ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- Windows 11
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bestbuy játékok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest