- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic V2 - origami
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
bambano #24647 üzenetére
Őőő... Azt hiszem olyan, mint a Facebook, meg a Twitter. De nem hiszek benne. Ma már mindenki WiFi Hotspot-ot használ, mert az nagyon gyors!
(Mivel gondolom nem tartod fejben, idefűzöm, hogy ezen a fórumon számomra top~10 információ és véleményforrás is vagy [a kettő egyszerre külön kiemelkedő], akinek nem győzöm megköszönni a segítségét. De ettől még azért megfogom próbálni kifejteni a tiédtől eltérő véleményeim...)
Azt elfogadnám, ha olyasmikkel érvelsz, hogy a konkrét két project, amiket itt szóba hoztam, azok kicsit megfeneklettnek tűnnek most ilyen-olyan okokból és szempontokból (amik többnyire bagatell hülyeségek nyomós következményekké eszkalálódva), de szerintem abszolút logikus, objektív, és következetes, amit az alapkoncepciójuk lefektet erről, hogy miért jobb, ha a filerendszer cheksum-olásra támaszkodva, integráltan kezeli a redundanciát/paritást ahelyett, hogy szétszabdalva hagyják (de ugyan így, hogy dataset/subvol legyen partíciók helyett, stb). Szóval ennek az ellenkezőjéről szentimentális, szokáselvekre épülő érvből kiindulva engem nem fogsz meggyőzni (a "máshol is úgy van", "azt úgy szoktuk" és hasonlók nekem sohasem tetszettek).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest