- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Yettel topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
gt7100 #23893 üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszaitokat. Akkor lemondok róla. Én elsősorban a nagyobb tárhely kialakítása és a sebesség miatt szerettem volna elsősorban RAID0-át. Biztonsági mentés külső NAS-ra szokott menni amiben RAID5 van. Bioinformatikával foglalkozom ami során nagyon nagy adatbázisokban kell keresnem lokálisan, ami akár 2-3TB adatot vagy többet is jelenthet. Erre esélytelen anyagi okok miatt SSD-ket befogni. Ezért gondoltam két HDD összefűzését, biztonsági mentésnek mg ott a NAS. De ha ennyire veszélyes a RAID0 akkor inkább hanyagolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest