Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Az evergreen elég régi cucc. Itt nézd meg. Szinte mindent tud a free driver
Én azt használnám.Én nekem 4670 van. úgy használom, hogy fixen levettem a teljesítményét. Ugye az engergiagazdálkodás miatt, ha nincs terhelés, akkor automatikusan leveszi minimumra. Namármost a sima desktop használatnál 2d gyorsítást jelent. A gép konkrétan ásítozik.
Ha elindítok egy hd filmet, akkor a cpu használat 4-5% magonként. Elhanyagolható. Nyilván az uvd motorra terhel, itt se kell dolgoznia nagyon se a cpu-nak, se a gpu-nak.Így be tudod mérni. Nálam olyan 10-15 wattot esik a fogyasztás, ha visszaveszem az órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- KONZOL beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BestBuy topik
- Mercedes topic
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én azt használnám.