- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
ngabor2 #2040 üzenetére
Igen, de sztem jól használható bizonyos dolgokra (amikor hálózaton keresztül több féle oprendszer mentését kellett megoldanom, ezen ment a tesztelés pl.), és még amikor a 2500+-os bartonom volt 1 giga rammal, akkor is elment egymás mellett szépen a host xp, egy virtuális xp és egy virtuális ubuntu
-
tkazmer
addikt
válasz
ngabor2 #2040 üzenetére
Az erőforrások sztem rendben vannak, ha elég neki egy 2.0ghz-a core 2 duo, 2x512mb ram, és egy 5400-as hdd(notiról van szó)
Amúgy nekem tuljadonképpen csak sni...ereléshez(nem akarom teljesen leírni a szót, mert nem vok biztos a tevékenység legalitása felől) kellene, sajna a win ezt annyira nem szereti, ott csak ethereallal tok ilyesmit csinálni, viszont az meg nincs túl jóban a wpa-val
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest