- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
PumpkinSeed #18843 üzenetére
Nekem is van Pi-m raspbiannal bar nekem csak egy pendrive van rakotve usbn. Itt ugye ha radugod akkor az eszkoz a /dev/sdc -n keresztul lesz elerheto amit fel kell csatolnod valahova. Nem lehet hogy a merevlemez egyszeruen meg nem lett felcsatolva?
Ha ez a helyzet akkor
sudo fstab -l
itt kikeresed a kotet nemistudommianevet
ez /dev/sda vagy sdb lesz
majd sudo mount /dev/sda /mount/dataEzt mobilrol fejbol irtam szv ha valahol hibaztam akkor bocs:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest