- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
f_sanyee
üzenetére
Én 256Mb-al is használok Ubit. A LXDE megfelelő amúgy.. Openbox alapú dolgok, vagy Blackbox lehetnek kicsit gyorsabbak. Amúgy procierő kell, mert 700MHz-en tetű minden, egy 1GHz-es gépen meg szépen megy.
Persze más kérdés, mi a tetű. Egy P3-at nem szabad egy mai géphez hasonlítani.
Ja, most nézem, hogy egy 2.2-es P4M? Az űrtechnika...
Nekem 1.7-es Pentium M-en, 1Gb RAM -mal megy az Ubi, és vállalható. Nem gyors, de főleg a winyó fogja vissza. Kéne bele egy gyors CF kártya
@Gigi01 : Amúgy még egy Debiant nézz meg, stable ágból, talán az.
Mondjuk én feltettem egy Pentium 1-es laptopra egy 5.0-s Debiant, és _működik_. Nem kapkod, de egy chatkliens elmegy vele. Kemény 64Mb RAM...
De különben mzochistáknak van TCL is, az ~30-60Mb, de elég macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én 256Mb-al is használok Ubit. A LXDE megfelelő amúgy.. Openbox alapú dolgok, vagy Blackbox lehetnek kicsit gyorsabbak. Amúgy procierő kell, mert 700MHz-en tetű minden, egy 1GHz-es gépen meg szépen megy.