Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
a távoli fájlnevek tele vannak speciális karakterekkel, wget kilőve. van gui jó lenne egy használható gui ftp hozzá

most épp csináltam egy tiszta install netinst-el, updateltem egy újabb kernelre, eltávolítottam a régit updateltem a grubot reboot és azóta nem elérhető a távoli gép. ebédidő meg csak 13tól...
mi történhetett? persze tuti nem tudom megoldani távolról csak érdekel hogy hol lehet a hiba? (új kernelnél gondolom nem kell újra beállítani a networkot!?
) -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)