- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Novell szerveren lévő fájlok ha tartalmaznak ékezetet, akkor az ékezet helyett mc-ben kérdőjel van, KDE alatt meg 2 kis kocka, GNOME alatt meg csak egy space-t rak.
Amikor kikapcsoltam az UTF-8 kodólást a nyelvi beállításoknál, akkor a programokban található szövegekkel is ugyan ez történt, 2 kis kocka lett az ékezet helyet. Ezért gondolom én, hogy a Novell szerver UTF-8 -ban küldi a file neveket, de a Linux meg pl ISO -san akarja megjeleníteni.
Most amikor a kioskban is az ikonokat szabtam testre, és amelyikbe írtam ékezetet, az az asztalon is úgy jelent meg, hogy 2 kocka volt az ékezet helyén, és nem tudtam letörölni utánna az ikont sem, csak mc-ben.
Nem találtam sehol sem olyant, hogy alapértelmezett karakterkodólás, csak a helyesírásellenörzőnél volt ilyen, de az meg erre nem volt hatással.
Ja, és Novell szerverhez a Novell Cilent 1.2 -vel csatlakozok, SUSE 10.1-et használok. Próbáltam már SUSE 10.0-val, és Novell Client 1.1-el, de ugyan ez volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Adobe Lightroom topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest