- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Magisk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Novell szerveren lévő fájlok ha tartalmaznak ékezetet, akkor az ékezet helyett mc-ben kérdőjel van, KDE alatt meg 2 kis kocka, GNOME alatt meg csak egy space-t rak.
Amikor kikapcsoltam az UTF-8 kodólást a nyelvi beállításoknál, akkor a programokban található szövegekkel is ugyan ez történt, 2 kis kocka lett az ékezet helyet. Ezért gondolom én, hogy a Novell szerver UTF-8 -ban küldi a file neveket, de a Linux meg pl ISO -san akarja megjeleníteni.
Most amikor a kioskban is az ikonokat szabtam testre, és amelyikbe írtam ékezetet, az az asztalon is úgy jelent meg, hogy 2 kocka volt az ékezet helyén, és nem tudtam letörölni utánna az ikont sem, csak mc-ben.
Nem találtam sehol sem olyant, hogy alapértelmezett karakterkodólás, csak a helyesírásellenörzőnél volt ilyen, de az meg erre nem volt hatással.
Ja, és Novell szerverhez a Novell Cilent 1.2 -vel csatlakozok, SUSE 10.1-et használok. Próbáltam már SUSE 10.0-val, és Novell Client 1.1-el, de ugyan ez volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest