Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Grafikai hibák, videolejátszásnál van gond főleg full hdban. Alkalmanként a linux gui nélkül bootol be úgy, hogy előtte nem változtattam semmit se. Persze fglrx újratelepítése megoldja.
Hardveres gyorsítás xfce ablak kezelőjénél mindig hibázott.
Ja és ha már videokártyánál tartunk én 3d-s(opengl-es) alkalmazást én még nem tudtam normálisan atin használni. Vagy pl:Gnome 3 teljesen kilőve.Az egészben az a szomorú, hogy ugyan azzal az disztróval(többet is próbáltam) a kis laptopom hibátlanul működik minden. Vdpua és egyéb finomságok mellett.
Én csak azért hoztam fel mert eddig 3 kártyával ez volt a tapasztalatom és a netten is többször találkoztam már Atira panaszkodókkal. Szerintem érdemes nv-t venni a sok szívás kikerülése érdekében ráadásul ha valaki nem játszik akkor simán elég lesz neki egy low end nv kártya. Ebben az esetben úgy se az fog számítani, hogy 5 fps-el többet tud az Atis párja, hanem inkább a szolgáltatások kerülnek előtérbe, meg persze a támogatottság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest