Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
Na, megérte a 40GB-os vinyót berakni. Ezt a lépést hagytam ki először, szóval nem hoztam létre a Win7-nek csatolási pontot, de most megcsináltam, és majdnem tökéletes a dual-boot. Egyetlen egy bibi van a dologban. A Grub-nál 2db Windows van, 1-es és 2-es. Az 1-es indul el, és működik helyesen, de a 2-es hiányzó bootmgr-t panaszol. Ez konkrétan nem zavaró hiba, csak nem értem hogy került oda ez a 2-es Windows, mivel csak egy Win7 és egy OpenSuse van fent a merevlemezen.
A lényeg, hogy nincs baja a Suse-nek a Windows 7-el, hanem csak egy egyszerű beállítás maradt ki a Suse telepítésénél. Emiatt kérdeztem tegnap, hogy nem hagytam-e ki valamit, illetve nem kell-e odafigyelni valamire.
Tehát Windows 7 és OpenSuse Dual-boot lényeges lépései:
1. Windows7 telepítés.
2. OpenSuse telepítésénél a particionálást szakértőire állítva a Windows-os partició beállításaiban létre kell hozni egy csatolási pontot a következő beállítással: "/Windows/C". Angolul: Mount partition és Mount Point.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óra topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest