Hirdetés
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Köszi
Mint említettem, sose hallottam erről a vyatta csodáról, csak arról tudok nyilatkozni, hogy a hétköznapi ntp-vel mit kell csinálni. Mondjuk ha van saját beállítása, akkor csak van hozzá valami beikszelhető dolog a webes felületen (ami routereken szintén szokott ugye lenni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Filmvilág
- Philips LCD és LED TV-k
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mint említettem, sose hallottam erről a vyatta csodáról, csak arról tudok nyilatkozni, hogy a hétköznapi ntp-vel mit kell csinálni. Mondjuk ha van saját beállítása, akkor csak van hozzá valami beikszelhető dolog a webes felületen (ami routereken szintén szokott ugye lenni).