Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
rigo88
üzenetére
Csak a locálisan csatolt eszközöket mondja meg neked.
Valahogy biztos lehet rá faragni fdisket. Sajnos distronként változik a hely. Én is alternatív linuxot használok a routeren és míg tplink alatt simán /dev/sda /dev/sdb és hasonlók vannak addig asus alatt sokkal cifrábbak.
Esetleg az linux distro oldalán nézz körbe kell hogy legyen manual/how-to hozzá.Más: Vbox alatt vagyok most a debiannal és hostname gondok vannak vele. Telepítéskor a debian-at adtam meg neki, végződésnek meg .lan-t
Szóval elvileg el lehetne érni a debian.lan címen is de semmi...
Illetve ez most nekem több gondot is okoz sajnos, többek között az proftpd is panaszkodik rá.A hostname -f parancsra azt írja, hogy ismeretlen host. Hogy lehetne egy localhost alatt megoldani, hogy minden működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi