- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
sh4d0w #19322 üzenetére
Igen, ezt láttam csak az a bajom, hogy telepítésnél semmilyen default.profile-t nem hozott létre, illetve nem tudom hogy kéne kinéznie egy profile-nak ennél a programnál. Azt láttam már, hogy GUI-n hogy csinálnak profile, de cli módot nem találtam rá. lehet vak vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fujifilm X
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest