- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Köszönöm!
és Neked is azbest!
Végiggondolva, sajnos valószínű, hogy kelleni fog a Win környezet, mert számos programnak nincs alternatívája Androidra.
Egyébként mennyire megbízható a Gearbest weboldal? Még soha nem rendeltem innen!arnd a stick szerintem nem nagyon játszik. Mivel szükségem lesz HDMI VGA konverterre, így meg főleg + hang is kell!
azbest melyik HDMI konvertert ajánlanád? A VOYO mennyire megbízható márka?
Van más alternatíva is mini PC-re? Úgy értem, hogy más gyártónál, vagy maradjak a kínai verziónál? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Az egyik kedves fórumtárs irányított Hozzátok, hogy talán Ti tudtok nekem segíteni!A szituáció a következő.
Olyan eszközre lenne szükségem, amit projektorra lehet kötni (legjobb lenne a D-SUB-bal, de ha nincs akkor HDMI konverterrel megoldható) és könnyebb, mint egy notebook. Néha, hosszú cipelésnél, a 2 kg-os gép is nehéz tud lenni!Billentyűzetet + egér kombót tudjon kezelni, valamint fontos lenne, hogy legyen benne WiFi!
Amire kellene, az videók, képek, PDF vetítés (tanár vagyok), olykor youtube. Van valakinek valami jó ötlete?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest