- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ma este néztem gyorsan a OrangePI-PC_Ubuntu_Vivid_Mate.img képet. Ezzel jónak tűnt, a lan is szépen kihajtja a 100Mbitet. Nem láttam hibákat futás közben. 16GB-os samsung kártyára tettem.
Persze a grafikus felület azért némileg döcög, mert nincs hardveres gyorsítása mint az asztali pécéken. De a chromiumban is egész gyorsan betöltődtek az oldalak. De persze emiatt a videolejátszás (youtube teljes képernyő) sem sima, mert proci erőből kellene kinagyítania.
Elég forrófejűnek tűnt, főleg ha terhelve van és 1.54GHz-en fut az alap nyugalmi 480MHz helyett. Komolyabb terhelésnél érdemes hűteni valamivel, nehogy lekapcsolja a magokat, ha túl meleggé válik. -
Viktor X
tag
A kész image-eket nem próbáltam, buildeltem egy teljesen minimálisat, desktop nélkül. Megy a lan, megy a hdmi és most megnéztem megy mind a 3 usb is. Infra, audio, otg-ről nem tudok nyilatkozni. Ami nem megy az a bekapcsoló gomb de azzal együtt tudok élni.
Androidot nem próbáltam, de majd lehet, hogy sort kerítek arra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest