- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Szerintem egy fórum arra való, hogy egy témába gyűjtse azokat az embereket, akik a témával foglakoznak. Akik előrébb haladtak benne, könnyen és gyorsan (és magyarul) tudnak segíteni. A szakértelem itt másodlagos, ez itt a tapasztalatokon múlik a legtöbbször (ettől még lehet valaki szakértő is).
Valószínű nem fogjuk meghekkelni az Androidot, de ha valaki már találkozott a problémával és megoldotta (egy-két hetes google-zéssel, ahogy én is fogom, ha itt nem kapok választ), akkor egy mondatban segíthet. Valószínű, most már én is tudnék pár dologra válaszolni, ha valaki belekérdezne, ettől még nem lennék szakértő, csak tudnám a megoldást. Ez a fórum...Tényleg nem te voltál, de ez nem lényeges, igazatok volt akkor, talán

Új hozzászólás Aktív témák
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- DUNE médialejátszók topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem lesz iPhone 19
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Milyen házat vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest