Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előrendelhető a Meizu 22
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ja, ezt nem tudtam, hogy ilyen jól támogatják a kártyáról továbbugrást armbianék. Egyébként látom a raspi4 esetén is voltak fennakadások azzal a konkrét chipsettel [link]
Ott írtak olyat, hogy kernel paraméterként usb-storage.quirks=152d:0578:u mellett jó lehet, ez usb-mass storege módra váltja, nem használja uas-t.Nocsak, ítt írnak hardkerneles firmware változatról ahhoz a vezérlőhöz az usb-sata adapterben. [link] Linkelik angolul is [link] onnan meg ezt az a hardkerneles oldalt hivatkozzák [link] 578 chipset fw updattel. A frissítés után ha jól értem a quirks opció nélkül is megy tán.
Ha jól sejtem backupot is csinál, azt érdemes elmenteni.Nekem idVendor=152d, idProduct=1576 változat van. Ha jól emlékszem talán amíg relatíve új volt, akkor még ezzel is voltak kompatibilitási gondok. De mostanra valsz már minden támogatja.
De a seagate teljesen más chipsetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest