Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
üdv!
újra felvetődött bennem egy kártya pc vétele.felhasználás: full hd és zene kodival tévén,valamint átlagos net (fb,yt,hírek,levelezés stb.a feleségemet akarom ezzel meglepni,mert (ki tudja miért
) kiszorul az asztali pc elől). a fórumot olvasgatva már majdnem letettem róla,mert nem találtam olyat,amit hasonló feltételekre ajánlottatok volna.azonban ma ráleltem az up boardra.kinéztem egy 4gb ram,32 gb eemc vagy egy 4gb ram,64 gb eemc változatot.árban nem olyan nagy a különbség,deinkább a 64-es,mert ha valahogy win kerül rá,akkor ne kelljen szívnom azzal,hogy kevés a tárhely idővel.alapból linuxot szeretnék rá,aztán majd meglátom,hogy mennyire fog bejönni.kérdésem: mondjatok pár szót pro/kontra az elképzelésemről.mik lehetnek a hátrányai/buktatói ennek a megoldásnak?netes videókat nézve,meglehetősen gyors a kis cucc.csodálkozom,hogy eddig sosem hallottam róla.
az ára az olyan nagyon határeset.az egyetlen dolog,ami mellette szól egy asztali pc-vel szemben,az az áramfogyasztása.illetve,az is,hogy jóval kevesebb helyre van szüksége.köszönöm előre is a véleményeket (urambocsá',tapasztalatokat)!

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 1 / 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 Félkonfig eladó!
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) kiszorul az asztali pc elől). a fórumot olvasgatva már majdnem letettem róla,mert nem találtam olyat,amit hasonló feltételekre ajánlottatok volna.azonban ma ráleltem az up boardra.kinéztem egy