Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• betyarr

veterán

üdv!

újra felvetődött bennem egy kártya pc vétele.felhasználás: full hd és zene kodival tévén,valamint átlagos net (fb,yt,hírek,levelezés stb.a feleségemet akarom ezzel meglepni,mert (ki tudja miért :DDD ) kiszorul az asztali pc elől). a fórumot olvasgatva már majdnem letettem róla,mert nem találtam olyat,amit hasonló feltételekre ajánlottatok volna.azonban ma ráleltem az up boardra.kinéztem egy 4gb ram,32 gb eemc vagy egy 4gb ram,64 gb eemc változatot.árban nem olyan nagy a különbség,deinkább a 64-es,mert ha valahogy win kerül rá,akkor ne kelljen szívnom azzal,hogy kevés a tárhely idővel.alapból linuxot szeretnék rá,aztán majd meglátom,hogy mennyire fog bejönni.

kérdésem: mondjatok pár szót pro/kontra az elképzelésemről.mik lehetnek a hátrányai/buktatói ennek a megoldásnak?netes videókat nézve,meglehetősen gyors a kis cucc.csodálkozom,hogy eddig sosem hallottam róla.
    az ára az olyan nagyon határeset.az egyetlen dolog,ami mellette szól egy asztali pc-vel szemben,az az áramfogyasztása.illetve,az is,hogy jóval kevesebb helyre van szüksége.

köszönöm előre is a véleményeket (urambocsá',tapasztalatokat)! :R

Új hozzászólás Aktív témák