- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ilyet én is ittam. Tényleg jó volt, én sem láttam jó ideje, most hogy így mondod.
Egyébként azt tapasztalatam, hogy az olcsó jó borok nagyon eltűntek. A LaFiesta (vörösbor!) még 2014-15 körül eléggé jó volt. Akkor általában spanyol bor volt. Aztán ki lett cserélve olaszra ami még minidg elég jó volt, de egy árnyalattal kevésbé jó mint a spanyol. Majd előbb göröggel majd magyar borral kezdték el keverni. Amikor magyarborral kezdták el keverni, akkor lett egy kesernyés mellékíze is. (ez kb 1,5-2 év alatt ment le ez a minőségromlás).
Aztán történt mégvalami aminek nagyon nem örültem : A parafa dugót egy fura műanyagdugóra cserélték. Ennek ismertetője az volt, hogy ha kinyitottad a bort, akkor többet nem tudtad visszazárni. Visszazárás nélkül, de sokszor azzal is, ihatatlan lett a bontott bor, szóval ha kinyitottam nem lehetett csak egy pohárral inni, be kellett vágni az egész veggel, ami nem mindig volt a legszerencsésebb. Eddigre egyébként teljesen magyar bor lett, sokszor fura kesernyés mellékízzel, vagy ami mégrosszabb : tényleg olyan volt mintha wcből merítették volna. Ekkor szoktam le (2019 környéke)
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest