Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ilyet én is ittam. Tényleg jó volt, én sem láttam jó ideje, most hogy így mondod.
Egyébként azt tapasztalatam, hogy az olcsó jó borok nagyon eltűntek. A LaFiesta (vörösbor!) még 2014-15 körül eléggé jó volt. Akkor általában spanyol bor volt. Aztán ki lett cserélve olaszra ami még minidg elég jó volt, de egy árnyalattal kevésbé jó mint a spanyol. Majd előbb göröggel majd magyar borral kezdték el keverni. Amikor magyarborral kezdták el keverni, akkor lett egy kesernyés mellékíze is. (ez kb 1,5-2 év alatt ment le ez a minőségromlás).
Aztán történt mégvalami aminek nagyon nem örültem : A parafa dugót egy fura műanyagdugóra cserélték. Ennek ismertetője az volt, hogy ha kinyitottad a bort, akkor többet nem tudtad visszazárni. Visszazárás nélkül, de sokszor azzal is, ihatatlan lett a bontott bor, szóval ha kinyitottam nem lehetett csak egy pohárral inni, be kellett vágni az egész veggel, ami nem mindig volt a legszerencsésebb. Eddigre egyébként teljesen magyar bor lett, sokszor fura kesernyés mellékízzel, vagy ami mégrosszabb : tényleg olyan volt mintha wcből merítették volna. Ekkor szoktam le (2019 környéke)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest