Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
guest
veterán
Üdv !
Mivel programfejlesztőként dolgozom, ezért akad egy-két érdekes történetem. De ami a legjobban idegesít az userekben az a következő :
Program fejlesztés közben gyakran becsúszik egy-két bug aminek a tesztelés alatt a nagyrészét ki is lehet szűrni. De azért mindig marad benne egy-kettő.
A minap kapok egy telefont a kedves usertől, hogy ez már mindennek a teteje, meg hogy nem jó a program, és már fél éve így működik, és nem lehet vele normásian dolgozni, mert rossz eredményt hoz, és különben is használhatatlan az egész rendszer...
Ez az egész eddig még lenyelhető is lenne (mert ugye a megrendelőnek mindig igaza van), ha nem lenne ott az a ''fél éve''. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ha észrevesz valamit a programban akkor miért nem tud rögtön szólni, hogy ki lehessen javítani. De nem, ő vár fél évet, és csak utána kezd el velem ordibálni, hogy milyen sz*r a program. És még nekem kell félévre visszamenőleg javítgatni a program által generált hibás adatokat. holot ha rögtön szól minden elkerülhető lett volna. Neki is, és nekem is könnyebb dolgom lett volna.
És ez nem egyedi eset.
Sajnos az userek 99 % nem tudja felfogni, hogy én csak adatokkkal, számokkal dolgozok programírás során és néha egyszerűen nem tudom kiszűrni a szemantikai hibákat. Amennyire csak lehet beleássa magát az ember a megoldandó problémába de így is van egy két dolog ami fölöt elsiklik az ember, de az user egyből kiszúrja, mert már 20 éve ezzel foglalkozik. Csak akkor miért nem közli ha gondja van ? Ez számomra örök rejtély marad...
GUEST
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG ZEPHYRUS G16 (MAGYAR SZÁMLA/GARANCIA)
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest