Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

Na szoval voltak eleg luyer esetek si.
    Dea legjobb az volt, amikor egyedul voltam epp benn ejszaka, felhiv egy urge, hogy mar megint mi a franc van nalunk.Mondom semmi mert kulonben nem beszelgethetnenk ilyen nyugodtan mert egnenek a vonalak ha valami gond lenne.
    Krdezem milyen rendszere van (mit tudja o), mondanam neki, hogy win98 sajnos neha feldobja a talpat tcp/ip ugzileg , lehet ujra kene rakni.
    Hat ahhoy kepest a hallo tessek mp3 kismiska volt, mint amit o akkkor levagott.

De mas esetek si voltak.Pl. amikor valakinek fel oran keresztul magyaraztam telefonon, hogy hol talalja meg ezt ezt meg ezt a beallitasta windowsban.
    A legnagyobb poenom, sajnos ezert akkor a fonokom jol lebaszott, mert kiderult , hogy egy ismerose volt, na szoval 2000 juniusa.Nwmhogy winxp-t,(meg ki se volt adva)de meg w2kt se nagyon lehetett latni.
    Usernek nem megy az outlook, mindent atnezunk, meg mindig nem jo.Rakerdezek milyen windowsa van?
    Xp!
    Elosyor kertem hivja az m˘s ugzfelsyolgot, mert sajnos ez a rendszer meg beta valtozat, barmilyen problemaja van vele, mivel o beta teszter ezert az mst kell hivni.
    Gyozkodott , meg minden , a vegen megmondtam neki:
    Uram!
    Sajnos nem tudok segiteni,mert ez a rendszer amit on haszanl, ez a valosagban meg nem is letezik.AKkor hogy segitsek akarmit is benne?
    -Dehat igy meg ugy, meg miert nem mukodik!
    -honnet tudjam, atneztunk mindent , en tobbet nem tudok tenni.AMugyis on egy beta tesztere az xp.
    Meg hogy gondolja hogy egy beta valtoyat hibatlan, es csak nalunk lehet a problema?

Mindenesetre a kis managerektol kaptam kesobb egy fejmosast, merthogy szegeny urgenek a vegen zt mondtam, hogy ha mukodo oprendszert akar, hasznaljon inkabb linuxot.Vagy legvegso esetben w98t vagy nt-t.

Azok a managerek egyebkent eleg gazok voltak, adsl miatt mindig rajtunk csattant az ostor, pedig egyszeru lett volna nem bevallalni annyi megrendelest.

Új hozzászólás Aktív témák