- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Ha a 4090 natív 4K-n megy, a 5070 DLSS performance módjában 1080p-ről felskáláz, és ezt megfejeljük a 4* képgenerálással, úgy hogy a 4090 4K natív képgenerálás nélkül, ezek alapján még ez is lehetséges. Az 5070 azért jelentősen később fog CPU limitbe futni.
Igen, el akarják adni a terméküket a különféle vállalatok, de azért nem mindegy, hogy hogyan. Bár az látható, hogy az nvidiának minden el van nézve.
Én most ezen pislogtam egyet. [link]
-
Duck663
őstag
Számomra egyáltalán nem egyértelmű. Ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy 4*-es képgenerálással az 5070 kétszeres teljesítményt tud felmutatni a 4090-hez képest. És még akár ez lehetséges is DLSS performance mellett az 5070-en, ha a 4090 natívan fut, de ez fair összehasonlítás? Nem igazán.
-
Duck663
őstag
Nézd, a cégvezér, nagy lazán odalökte, hogy a 4090-hez képest megduplázódott a teljesítmény. Ezek után joggal várhatom el, hogy GPU limites helyzetben ez megtörténjen. Nem történik, semmilyen esetben sem. A képgenerálást ne vegyük ide, mert ott azt lehet hazudni, amit csak szeretnének, lásd Lossless Scaling. 4K alatt jó lesz az 24%-nak is, mondjuk ahány teszt annyi eredmény.
. -
Duck663
őstag
Hát a teszteket látva, azt kell hogy mondja, hogy csalódott vagyok. Hát hol van itt a dupla teljesítmény? A sugárkövetés hatékonysága jobb lett, a többi meg a kiépítés növekedéséből származó természetes teljesítménynövekedés. Nem ezt vártam, a bemutató után.
#11 Armagedown: A nagyobb chiplet dizájnos GPU-t törölték. Elméletileg azért, mert túl bonyolult lett. Az UDMA-s felsőházról olyan információk szivárogtak ki, hogy monolitikus lesz, nem chiplet dizájnos, tehát valós lehet a törlés indoka. Egyébként ha a 9070 oda jön ahova a szivárgások alapján sejtjük, akkor lenne értelme annak, hogy kettőt összerakjanak belőle dual GPU-s rendszerként, ha a szoftver oldaláról is kezelni tudják a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest