- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
Nekem igazából még a DLSS is elmegy, ha csak a felskálázást nézzük, mert elég jó végeredményt hoz "Quality" szinten, ahol 4K-ra mondjuk 1440p-ről skáláz fel ha jól tudom. Szoktam is élni vele, mert "szinte ingyen" extra FPS, élsimítást is megoldja.
De a komplett frame generálást már nekem se veszi be a gyomrom.
-
ilor14
tag
Jelenleg a 4070-ek mennek legolcsóbban 240 ezer Ft körül, átlagban 270 ezer Ft körül (az alapabb, 2 ventis változatok), ezért hasraütésszerűen mondtam, hogy nagyjából 250 ezer Ft körül lesz.
1 éve nagyjából 360 Ft-os dollár árfolyamnál csökkentették a 4070-ek árát 600 dollárról 550-re, ezután jelentek meg (minimum árban) 230-240 ezres sávban a kártyák, ami nagyából (240 ezres kártyával számolva) 660 dollár, mai 390 Ft-os dollárral az kb 260 ezer forintot jelent és ez a minimumár.
Átlagban inkább 270 ezerért mentek ezek a kártyák, amik akkori árfolyammal 750 dollárnak felelnek meg, jelenlegiben ez 290 ezer lenne.
Szóval azt mondom a legolcsóbb helyeken lesznek majd 250 ezerért is, de csak hónapok múlva és inkább a 300 ezres sávban lesznek, ahogy ti is mondtátok.
mea culpa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest