- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Játék képe az Pool meccsen? Nem azt nézem
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez nem Bail meccse
-
NyxNyxNyx
addikt
Everton - Swansea nem soká
Jó kis meccs lesz. mindkettő csapatot szeretem
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #38007 üzenetére
Én lehet megrakom az Arsenal-t. De azért nyerjen a Pool.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Pepeninho #37902 üzenetére
És ez hol rekord? A katalán lap csak szart kavar szerintem. De ha igaz is, nekem ez többnek tűnik ránézésre (nem számoltam össze).
Más forrás szerint a Real-nál a fizetések. ez viszont kifejezetten alacsony
-
NyxNyxNyx
addikt
lejárt a szerk.
salival: Nem néztem, csak a tizi előtt kapcsoltam be
Holtby-nak nem jutott játéklehetőség. Tele vagyunk középpályással, láttad a mai kezdőt? Lloris; Walker, Kaboul, Vertonghen, Naughton; Dembele, Bentaleb, Capoue, Paulinho, Lennon; Adebayor.
És még van Eriksen, Siggy -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
salival #37859 üzenetére
Sherwood óta azért nem olyan rossz a helyzet.
Pool valahogy együtt él a játékkal, minden bejön nekik. Ennek a meccsnek is simán X-nek kellett volna lennie, nem is értem hogy lehet ilyen szarul becsúszni a 16-oson belül... Persze megérdemlik a mostani pozíciót, de a Spurs is megérdemelte volna az elmúlt pár évben.
-
NyxNyxNyx
addikt
francba egy Pool bukás jól jött volna...
-
NyxNyxNyx
addikt
0-4 lett a Tottenham. Pozitív gólkülönbség végre
Így még az Arsenal se behozhatatlan 6(7) pont és még jönnek a WHL-re. Persze ez így merész. -
NyxNyxNyx
addikt
Ez a Spurs meccs se lesz sima az biztos.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #37827 üzenetére
Everton meccs is.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Pepeninho #37782 üzenetére
Ez nem csak Spanyolországban van így... Angliában Adebayornak az Arsenal szurkolók azt kiabálták a busztámadás után, hogy bárcsak te haltál volna meg. Semmi nem lett a következménye ha jól emlékszem. Olaszországban folyamatosak a rasszista, trágár beordítások. Talán ott a legrosszabb a helyzet. Dortmund szurkolók is családokat zaklattak a Bernabeuban,stb.. A foci előhozza az emberekből a barbárt.
Ez meg "Spanyolország ingerküszöbe a rasszizmust tekintve igen magasan van.
A rohadék cigányok!
" remélem poén volt
Más:
Istenem, Arbeloa xd
Ez a srác még mindig akkora kakukktojás a csapatban. Durvább, mint Pepe rosszabb napjain és nem tud támadni. Ami megnyugtat, hogy védekezésben is legalább annyira szar. -
NyxNyxNyx
addikt
ÚÚ bazdmegg, megfájdul a nyakam ahogy néztem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
IreN!CuS #37761 üzenetére
Ebben amúgy tényleg van igazság... Tibit most nem értem, pont az Atleticsko verte el a Real-t a Bernabeuban épp az aktuális szezonban. A két gigacsapat ellen mindig felszívják magukat az ellenfél játékosai. Ebben volt előnye a matracosoknak véleményem szerint.
A meccs elég szar, hogy hozzá is szóljak.
bandus: Mindekettő tizenegyes megadható volt. Ronaldo feldobta magát, de tény hogy koccolták. Bale-é meg tök egyértelmű, nem értem a lap hogy maradhatott el.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #37558 üzenetére
nem látnám, mert családi ebéd de ez szomorú.
#37560 Ace player-re, meg Sopcastra nagyon szép angol nyelvű streamek vannak a wizwig.tv-n. Szerintem érdemes letölteni mindkettőt, mert általában csak egyikből van angolul működő. Az 1000 kb/s az a minőség ami rendben van és még nem akad. A 2000-es az csúszik vagy 2 percet.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #37480 üzenetére
És ha kettőt szerez?
-
NyxNyxNyx
addikt
"SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
A Serie A legújabb igazolásait mától a DigiSport csatornán is élőben követheted, mostantól a Sportklub mellett a DigiSport is adja az összes olasz bajnoki mérkőzést a szezon végéig.
A 2014/15 -ös szezontól viszont már csak a DigiSport fogja közvetíteni a Serie A küzdelmeit. Egyelőre ez a felállás, további tájékoztatás későbbre várható."Ennek azért örülök. Talán valami élvezhetőt kitudnak sajtolni abból a lepukkant bajnokságból
lehet vótmá, akkor bocsánat
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tibiajax #37408 üzenetére
Én csak egyszerűen nem hordok focimezt. Főleg nem az ilyen bő szabásút. Ha focizok, hülyén érezném magam egy olyan ember mezében aki jól focizik, olyan mintha megaláznám az én tudásommal. Meg aztán utcán hülyén néz ki, csak azért meg nem veszek, hogy két havonta nem otthon nézek meccset felvegyem.
-
NyxNyxNyx
addikt
Shhh, és van pofája a labdát mutatni. Jesé-t nem kéne elveszíteni
-
NyxNyxNyx
addikt
Pepe piros borítékolható. Costa azért okosabban patkánykodik.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
IreN!CuS #37329 üzenetére
Nézd máá, egy madridos oldal. Ritka ilyet látni, de úgy látszik mindig a szarban lévő, vagy szarban látszó csapat ellen írnak.
Nem is tudom minek olvasod el, a bevezetőből látszik a célja a cikknek. Azért nem kell általánosítani, a barcánál is meg vannak ugyanezek a szarkavaró emberek. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Assimilator #37308 üzenetére
Nem hinném.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szentes711 #37300 üzenetére
Ez sem semmi azért... Még egy Fulham-es sráccal beszéltem a szezon kezdete előtt és teljesen meg volt elégedve az igazolásokkal, szép jövőt jósolt. Erre most utolsók a bajnokságban és kiejti őket egy Sheffield Utd az FA kupából miközben erős kezdővel álltak fel.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #37298 üzenetére
Erre én is gondoltam, de olyan mintha a mentalitás, a lendület veszett volna ki belőlük az újonnan igazolt játékosokkal.
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát én nem tudom... Szerintem okozhat meglepit a Chelsea.
-
NyxNyxNyx
addikt
Most látom, hogy Holtby szombaton debütált kezdőként. Fulham - Soton 0-3
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
7600 GS #37213 üzenetére
Nem tudom, engem nagyon felidegesített Ronaldo. Mit kapálózik a másik arcához? Nyilván nem ütött oda, de ilyenért jogosan kiállíthatják. Legszívesebben bemostam volna neki, büdös paraszt a hülye kötekedős mosolyával.
Most a bírót nagyon nem kéne szidni, mert Alonso is repülhetett volna ha morcosabb kedvében van a bíró. Ami nem tetszett, hogy a végén hagyhatta volna elvégezni azt a szabadrúgást.
A Marcelo-Mari-Benzema-Ronaldo négyesből nem nézek ki egy érettségit. Tőlem mehetne mind picsába.szerk.: Bocsánat, feldúlt ez a meccs, meg az előtte lévő.
-
NyxNyxNyx
addikt
Mindig akkor szezer gólt az Arsenal mikor a döntetlent látva, tenyeremet dörzsölve leülök a TV elé nézni. Kapcsolok is el...
-
NyxNyxNyx
addikt
Annyira bírom ezt
A Pool már megint nem tudta kihasználni a MU és a Spurs botlását.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #37116 üzenetére
sok-kevés
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
L_YKing #37024 üzenetére
Hát igen, de mit lehet csinálni? Ez is ritka, hogy eltörli a büntit az FA. Meccs kimenetelét valószínűleg nem változtatta, de a lehetőséget vette el az egyenlítésre. Az meg majdnem biztos, hogy ekkora kiütés nem lett volna.
cyberkind: City ellen
Szerk.: Ja hogy nem ez a kérdés. Keress rá, nekem most nincs kedvem, bocsánat.#37025: Erre meg semmi szükség. Mi lesz, ha elzárják a pénzcsapokat?
-
NyxNyxNyx
addikt
Az FA felülvizsgálta Danny Rose piros lapjának esetét, és úgy ítélték,hogy nem volt jogos. Danny Rose bevethető a holnapi Hull City elleni mérkőzésre.
sovány vigasz
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #36988 üzenetére
Jó, de ez mindenkinél benn van a pakliban.
Utánanéztem nem akarok ezzel semmit bizonyítani: 3.5m font a fizetése (ez a Spurs-ben is a magasabbak közé tartozik, gondolom közrejátszik benne az olcsó vételár)
A Fulham-ben a legmagasabb keresetek: Dimitar Berbatov 5.2m font; Hugo Rodallega 3.9m font; Scott Parker £3.64 million; Brede Hangeland 3.1m font. Talán túlélik.
forrás lehet kicsit defektes
http://www.tsmplug.com/
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #36984 üzenetére
Nem jövendő mondás. Ingyen szereztek egy a csapat átlagánál jobb játékost. Minek kell történnie, hogy ne járjanak jól?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #36982 üzenetére
Te látod meccsenként, vagy én? Nem feltétlen a góljai határoznak meg egy középpályást, ráadásul főként AVB alatt játszott, ahol neki nem volt sok lehetősége gólt szerezni. Lendületes játékos, most úgy alakult hogy Eriksen kapja a játékperceket és csak csereként lenne neki hely, de ő játéklehetőséget akar. Csak azért adja kölcsön a Spurs, mert a Fulham-ben ezt megkapná. Sokkal több van benne, mint amit eddig mutatott és egy Fulham-nél erősebb keretű csapatban is megállná a helyét. Még akár a Tottenham-ben is, csak nem őt favorizálja az edző.
És miért ne jelenthetném ki, hogy jól járnak vele?
-
NyxNyxNyx
addikt
Holtby elvégezte az orvosit a Fulham-ben. Kölcsönben lesz ott a szezon végéig. Jól jár vele a Fulham.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #36968 üzenetére
Én megmondom őszintén, életemben nem hallottam róla.
-
NyxNyxNyx
addikt
Kamutizi, piros lap
Mikor feléledt volna a remény elbaszta nekünk a partjelző, gratulálok neki. Hogy lehet ilyet befújni....
pohár: Nem tudom, először még örült is hogy ez az elérte.
Én viszont itt kikapcsoltam, nevetséges. Remélem kirúgják a f*szba azt az idiótát. -
NyxNyxNyx
addikt
Na erre lesérül
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez nem biztos, hogy les volt. De nem panaszkodom, nem is kellett volna szabinak lennie.
-
NyxNyxNyx
addikt
Úristen ez az Aguero nem is ember...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #36852 üzenetére
Úgy a tudom a MU-ba is hatalmasak a fizetések. De lusta vagyok utánanézni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Assimilator #36848 üzenetére
Szerintem se fogják elengedni annyiért. Meg szerintem be se válna.
A City amúgy még anno teljesen jól csinálta. Most akik gyorsan akarnak jó csapatot építeni pengés játékosokból, sokkal mélyebben kell a zsebükbe nyúlniuk.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #36844 üzenetére
Pont ez az, hogy kevés a jó brit játékos és ezért nagy fegyvertény ha nálad játszik.
szerk.: Mindjárt jöttök azzal, hogy akkor Rooney 80 millió
-
NyxNyxNyx
addikt
Végre angol foci. De vártam már, jól jön így vizsgaidőszak után
Southampton - Arsenal
Liverpool - EvertonKár, hogy egyszerre van.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Integra #36619 üzenetére
Az interjú jó, de a cím...
"Azt hiszem Ádámnak nem volt ez egy rossz félszezonja, ahhoz képest ahonnan ő jött, és mekkora a jelenlegi tudása, de Szalaiból nem lesz fél év alatt új Huntelaar. "
≠
Szalaiból nem lesz új HuntelaarHa igaz is az utóbbi, Ő ilyet nem mondott, amit jól is tett. Nem azon van a hangsúly amit a cím akar mondani. Falra mászok az ilyenektől.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
szentes711 #36550 üzenetére
Ezt az ultimátumot úgy érted, hogy el is mondja neki, vagy csak magában elhatározza? Mert előbbi esetben nagy baromság még ráhelyezni a nyomást szegény emberre. Valószínűleg többet nem tud tenni egy fenyegetés hatására, csak kevesebbet.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
homeless09 #36535 üzenetére
A BL-ben meg nem játszhat Mata, ha jól tudom. Szegény embert az ág is húzza.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Integra #36529 üzenetére
Nem Moyes-t kell feltétlen okolni, de ezek után el kell küldeni. Csak hogy legyen egy változás ami reményt adhat. Ha Matával nem jutnak előrébb, akkor ez az egy megoldás van.
Meg, ez egyéni vélemény, az sem segít, hogy Moyes olyan balek fejet tud vágni. Egyszerűen a tekintete átragad a csapatra. SAF ebben is jó volt. Vagy mérges volt, vagy fapofát vágott, esetleg a bíróval ordítozott de ilyen aggódó fejet nem vágott.
-
NyxNyxNyx
addikt
Istenem
Komoly mentális gondok vannak ott. Ilyen tiziket
Nem bírtam nevetés nélkül ezeket a szerencsétleneket (mindkét oldalon) De még aki belőtte az is gyengén lőtte.
csak egy random youtube komment:
"i was a man united fans.. but now i love chelsea soo muchhh.. KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH B)" -
NyxNyxNyx
addikt
uhh ez ciki. Mata, welcome to hell
ű
hah
elkiabáltam
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
homeless09 #36497 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest