Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tasker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
Aktív témák
-
7600 GS
addikt
A tényeket nézve most (elvileg) nekünk van jobb védelmünk, ám már sokszor elmondtam, és most is igaz, hogy egy Clasicó mindig háromesélyes.
Madridi szempontból egyébként nem éppen rossz, hogy a védelem tengelyét 2 védekező középpályás fogja alkotni, akik még nem éppen mondhatók összeszokottnak. Továbbá a széleken Alba és Piqué, akik jobban szeretnek (és tudnak) támadni, mint védekezni.
José nem léphet kétszer ugyanabba a gödörbe, Benzema-nak KELL kezdenie, Higuain ide kevés. A középpálya is kérdéses még, továbbá a formáció sem biztos, ám én a 4-2-3-1-et tartom valószínűleg, eddig mindig így léptek fel a Barca ellen a Nou Camp-ban.
szab.tam: Igazából engem is idegesít már ez a katalán vergődés.
nézem a színes rtv-ben a sp1 műsorát. (tudom, ott a net, de én fosás közben, rituálisan szeretem bekarikázgatni a napi nézendőket..)
Bearanyoztad a napomat!
Egyébként 19:50-kor fog kezdődni a találkozó, mint ahogyan azt már megírtam.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest