Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 7Heads Drago

veterán

válasz Sipi #109 üzenetére

Tényleg az asszony szó: Én még az életemben soha semmi rosszra nem gondoltam mikor ezt a szót kimondtam!
    Magunk közt nem is szoktam igy hivni 1. mert nem szereti 2. mert a kereszt nevén szoktam meg vagy mamának hivom
    Ha egy 3-dik személlyel beszélek akkor szoktam asszonynak vagy a keresztnevén hivni. Mézesköcsögnek mégse hivhatom (mint az egyik PH-s kolléga irta) , mert mit gondol az illető hogy mit szoktunk mi csinálni! Ettől függetlenül hivhatnám még millió egy modón, de nekem annak idején az esküvön a papp hozta szóba asszony szót! És akkor valahogy nagyon megragadt benem. De én nem érzek semmi kivetni valót ebben a szóban ugy mint a ''részeg disznó'' vagy ''szemétláda'' szavakban! Ilyenkor mindenki tisztában van vele hogy hogy nézhet ki az illető vagy milyen a viselkedése. De az asszony szóra miről asszimiláljak (ha jól emlékszem a pontos kifejezésre)? Semmi véres vagy csúnya dolog nem jut szerintem senki eszébe sem!
    A topiknak eddig SEMMI köze nincs humoros élethelyzetek megvitatásához Mert te a büdös zoknira tudsz vérbefordult szemekkel nézni. Mert én csak jót nevetem a kollégán...

Új hozzászólás Aktív témák