Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzcs
tag
Már már nevetek egyes véleményeken, úgy hogy nincs is ilyen telefonjuk. Nekem megvan az 1-es 12/256. Nem bántam meg. Én alapvetően kijelzővel lefelé teszem le mindig a telefont amikor dolgozom, vagy tárgyalás van. Ez egy igen elterjedt szokás nyugatabbra ha nincs zsebben ezzel is megtisztelve a tárgyaló felet. Számtalan filmben ez látható is. Szerintem ez volt az indíttatása a Nothingnak hogy led-ek kerültek a hátuljára, habár ebben nem vagyok biztos. Az hogy a 2-es plusz funkciókkal lettek ellátva csak kihasználták a további lehetőségeket a led értesítésben. Ilyenkor elnémul automatikusan és jelez a led. Beállítás kérdése hogy miként és nekem így tökéletes. Jó pár alkalommal kérdeztek rá, ha jött egy értesítés hogy ez milyen telefon és számtalanszor mondták, hogy milyen f@sza teló. Egyébként ismeretségi körömben más 6-an vettek ilyen telefont a látottak alapján. Azt, hogy mit mire használ valaki az nem tudom a másikat miért kell, hogy zavarjon és lehúzni mint a személyt mind az eszközt
Ha akarja tojásfőzésre használja tegye meg, na és akkor mi van? Nem kötelező, de adott. Csendben és diszkréten jelez, ennyi. Mivel Uber nállunk nincs ezért ez érdektelen, de nem kell felvedd és megnézd az aplikációban, hogy hol az autó, hanem látod a led állapotán. Szerintem ez is egy okés ötlet.
Az a késztetés még nincs meg, hogy a 2-re cseréljem, mert semmi gondom nincs még a mostanival. Aksi egy év elteltével is rendben van, igaz az asztalomon van egy beépített qi töltő és ha leteszem akkor tölt annyit amennyit kell, így este is 70-80% vagyok. Pedig használatban van bőven. Nem utolsó sorban kihasználom a visszatöltés lehetőségét egyéb kütyükkel bárhol bármikor. Uff, én írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha akarja tojásfőzésre használja tegye meg, na és akkor mi van? Nem kötelező, de adott. Csendben és diszkréten jelez, ennyi. Mivel Uber nállunk nincs ezért ez érdektelen, de nem kell felvedd és megnézd az aplikációban, hogy hol az autó, hanem látod a led állapotán. Szerintem ez is egy okés ötlet.