A dizájn marad, de bővülnek a funkciók

A Nothing Phone (2) hátlapjának kialakítása ránézésre nem sokban különbözik az elődmodellétől, de sokkal szofisztikáltabb és funkciógazdagabb lett.

Marques Brownlee már kapott is egy Nothing Phone (2), a hátlapot és az újragondolt Glyph interfészhez kapcsolódó újdonságokat pedig meg is mutathatta a tisztelt publikumnak. Első ránézésre nem történt különösebben nagy változás, a LED csíkok elhelyezkedése is megegyezik, de sokkal szegmentáltabban kerültek beépítésre, így sokkal több lehetőséget is kínálnak a szoftvernek.

Az eddig megszokott funkciók maradnak, de a jobb felső egységet már egy adott alkalmazáshoz is hozzárendelhetjük, értesítés esetén világítani kezd, így láthatjuk, hogy annak a bizonyos alkalmazásnak van közlendője. A felső körív jobb oldali eleme 16 különálló zónából áll, így alkalmas például folyamatok vizuális illusztrálására (mikor érkezik a pizza/Uber, mikor kell levenni a tojást a tűzről stb.), illetve mutatja a hangerő szintjét, ha módosítjuk éppen. Nyilván ezen kívül még egy rakás opció lesz, de valamit a július 11-i bemutatóra is hagyni kellett.

Előzmények

Hirdetés