- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Aktív témák
-
RizzoHUN
újonc
Sziasztok, egy problémában kérném a segítségetek.
Először is a setup az alábbi:
Asus prime h310m-e r2.0 alaplap
Intel i5 8600k processzor
Nvidia GeForce 1060 6gb videokártya
Kingston ddr4 2x8gb ram
Kingston 240gb SSD
Toshiba 1TB HDD
ezek azok amik úgy gondolom fontosakaz alábbi a problémám, tegnapi napon amíg nem voltam itthon nagyjából 4 órán keresztül a gép futott, valszeg alvó módban, amikor fel akartam ébreszteni hiba üzenet fogadott: A disk read error occured
természetesen utána néztem a problémának és próbáltam orvosolni azokat. Alaplapon fel cseréltem a kábeleket a HDD vel és az SSD vel, a ramokat is próbálgattam. Ezek nem oldottak meg semmit, inkább rontottak a helyzeten.
a legelső hibaüzenet után a BIOS ban láttam is azt hogy valami nem oké, a gép fel ismerte a HDD-t és az SSD-t viszont a boot priority-nél csak az egyiket mutatta. Ha alaplapon megcseréltem vagy máshova dugtam őket akkor mindig a másikat mutatta. Az SSD-n van a Windows.ezt követően volt az hogy a ramokat is megnéztem, kivettem őket és egyesével is teszteltem, ekkor jött elő az, hogy mostmar a gép nem hajlandó elindulni az egyik rammal, a 2x 8gb-ból csak az egyik működik, az a két slotból bármelyikben elindul, de ha a másik ramot rakom be akár egyedül akár a másikkal, a gép felzúg de nem ad képet, se bármi jelet( billentyűzet nem világít stb). Alaplap hibára gondolok, de addig nem szeretnék semmi egyebet ameddig a körülbelüli hibát nem tudom. Remélem érthetően írtam, ha nem, nyugodtan szóljatok.
Aktív témák
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- i5-9600KF + ASUS PRIME Z390-P (RAM nélkül)
- 4K Gamer PC (Ryzen 9 7950X3D, RX 7900 XTX, 64GB DDR5)
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest