Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz Busterftw #5 üzenetére

A hírben szereplő darabbal tökéletesen tudnék magyar nyelven 60+ wpm-mel gépelni, olyan funkciókat is elérve, ami a sztenderd 104 gombon sincs rajta (még maradna is öt felesleges gomb, amire találnék valami használhatóságot, de nem zavarna, ha hiányoznának – 46 itt bőven elég). Ezt a hszt-t még ennél is jóval "vadabb" cuccal írtam, és kicsit sem volt megerőltető. Sőt, inkább az ellenkezője. ;)

Egyáltalán nincs brutál ára. High-end slim. Ennyi. Milyen másik van hasonló kategóriában? A Monokei Systems, amit tudtommal már nem igazán kapni és nem ennyire kompakt. Van az IQUNIX Magi65, de az is 65 százalékos, ráadásul lebegőgombos, és nem sokkal olcsóbb. Meg a páratlan számú Keychron K Maxek, ahol bár van 2,4 GHz is, de szintén nagyobbak + lebegőgombosak, meg minimum egy, de inkább másfél polccal alatta vannak. És azok is ~50k körül mennek. Oszt kb. ennyi az említésre méltó slim halmaz. Talán még van valami obscure group buy vagy ilyenek, nem tudom, túlságosan nem ástam bele magamat.

tl;dr: ha sima, row staggered slimet keresnék az igényesebb fajtából, ez eléggé pittyegne a radaron.

Az, hogy valamit nem értesz vagy akarat híján nem tudsz használni/nem is kísérleteznél vele, nem jelenti azt, hogy nincs valós anyagi és használati értéke.

Új hozzászólás Aktív témák