Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A hírben szereplő darabbal tökéletesen tudnék magyar nyelven 60+ wpm-mel gépelni, olyan funkciókat is elérve, ami a sztenderd 104 gombon sincs rajta (még maradna is öt felesleges gomb, amire találnék valami használhatóságot, de nem zavarna, ha hiányoznának – 46 itt bőven elég). Ezt a hszt-t még ennél is jóval "vadabb" cuccal írtam, és kicsit sem volt megerőltető. Sőt, inkább az ellenkezője.

Egyáltalán nincs brutál ára. High-end slim. Ennyi. Milyen másik van hasonló kategóriában? A Monokei Systems, amit tudtommal már nem igazán kapni és nem ennyire kompakt. Van az IQUNIX Magi65, de az is 65 százalékos, ráadásul lebegőgombos, és nem sokkal olcsóbb. Meg a páratlan számú Keychron K Maxek, ahol bár van 2,4 GHz is, de szintén nagyobbak + lebegőgombosak, meg minimum egy, de inkább másfél polccal alatta vannak. És azok is ~50k körül mennek. Oszt kb. ennyi az említésre méltó slim halmaz. Talán még van valami obscure group buy vagy ilyenek, nem tudom, túlságosan nem ástam bele magamat.
tl;dr: ha sima, row staggered slimet keresnék az igényesebb fajtából, ez eléggé pittyegne a radaron.
Az, hogy valamit nem értesz vagy akarat híján nem tudsz használni/nem is kísérleteznél vele, nem jelenti azt, hogy nincs valós anyagi és használati értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest