- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
aVik
csendes tag
Sziasztok!
Az alaplap csere óta nem működik az Infra portom. (RedSnake, alaplapra köthető).
BIOS-ban be kéne állítani, hogy half duplex-en menjen, de ilyen opció nincs benne (1005-ös bios). Valaki találkozott már ilyennel? Vagy esetleg egy újabb BIOS-ban van duplex opció?
Köszi. -
aVik
csendes tag
Tfh. 200*11-en bekapcsolom, majd átállítom 223*10-re, és reboot, akkor megy szépen, de ha késöbb kikapcsolom, akkor utána nem kapcsol be.
Egyébként azóta teszteltem egy kicsit, és kiderült, hogy nem az FSB-hez van köze, hanem a proci eredő sebességéhez: 2300 felett kikapcsolt állapotból nem indul el. Most pl 228*10-en van, és minden OK vele, de 210*11-en nem kapcsol be a gép...
Két 400 W-os táppal is kipróbáltam (persze külön-külön :)), Mercury és Acorp, de mindkettővel ez van. Nem hiszem, hogy kicsi lenne. -
aVik
csendes tag
Hali!
Új szerzeményem a mobo, cpu, ram. Szépen lehet is húzni őket, 223*10,5=2344-en és 3-3-2-2T időzítéssel megy atomstabilan. A gondom csak az, hogy 208-as FSB felett nem hajlandó bekapcsolni a gép. Ha beállítom 200-ra, reboot, és utána nyomom feljebb, akkor minden OK, de kikapcs-bekapcs után már egyszerűen nem fut le a POST. Találkoztatok már ilyennel? (most 200*11,5 van beállítva)
Ja, az alaplap V2.0, Bios: 1005, CPU: AQZEA (asszem ezzel jól jártam :) )
Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest