Aktív témák
-
csuszi
aktív tag
Thx, már azóta tesztelem is. Azt olvastam, menjen egész éjjel, akkor kiderül stabil e a tuning. És közben csinálok egy grafikont is a hőmérsékletváltozásról. Azt nem tudod véletlenül, hogy az alábbi konfig-nál, miért nem tudom feljebb venni az órajelet 220-nál (10-es szorzó), be se pöccen a gép... Állítani kell még valamit, ha ebbe a tartományba állítom (teszem azt fesz.-et, vagy FBS-t, vagy bármi mást?
Szórri, főlámi vagyok ebben a kérdésben, de hát nem úgy születünk hogy vágunk mindent rögtön.
Alaplap:MSI K8N Neo4 Series (MS-7125), Proc.:AMD Athlon 64 Processor 3200+ Venice
Thx előre is -
csuszi
aktív tag
Közben még egy kérdés eszembejutott, remélhetőleg az utsó
Olyan programot tudnátok ajánlani, ami azt nézi, hogy a processzor mennyit hibázik. Csak azért kérdem, mert már tudom mivel mérni a hőmérsékletet, tudom mivel kell terhelni ehhez, de nem tudom mivel nézhetném meg, hogy mennyi az a határ, ameddig húzhatom, anélkül, hogy a processzor hibázna (hőmérséklet úgy látszik nem igazán számít, nem tudom 40 fok fölé tornázni - de lehet nem voltam eléb bátor eddig
, és valószínű hamarabb kezd a proc hibázni, mintsem a hőmérséklet miatt vissza kelljen vennem...) ?
-
csuszi
aktív tag
Sziasztok! Lehet hogy láma a kérdés, de most először szeretném a processzorom húzni (az mégis tarthatatlan, hogy 30 fokon dohog
), és van e olyan program processzorokkal kapcsolatban, mint mondjuk a vga kártyáknál a RIVA Tuner, ami grafikont készít a hőmérséklet változásról. Amúgy AMD 3200+-om van... THX srácok
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged