Hirdetés
Aktív témák
-
Matthew
őstag
Na senki más nem unta meg az inteles konfigját?
-
Matthew
őstag
áp
-
Matthew
őstag
Na nincs kedve valakinek kipróbálni egy amd konfigot?
-
Matthew
őstag
fel
-
Matthew
őstag
fel
-
Matthew
őstag
upsz
-
Matthew
őstag
fel
-
Matthew
őstag
up
-
Matthew
őstag
válasz
Komplikato #5 üzenetére
Aha, valahonnan ismerős is volt nekem ez a név, mintha a proci foglalatokon is láttam volna ilyen feliratot. Nemtom, annyira nem bízok az ilyen új gyártókban...
-
Matthew
őstag
Üdvözlet mindenkinek!
Nos, én a nagy AMD párti, kedvet kaptam kipróbálni egy Intel konfigot ezért talán elcserélném az Athlon 64-es konfigomat valami intelre, jó ajánlat esetén.
Csak alaplap+proci+memória+hűtő cseréről lenne szó.
A proci jó lenne ha legalább 3 GHz-es lenne, HT-s, 800-as FSB-s és a 64 bit-nek is örülnék. Alaplapot nemtom milyet szeretnék, majd meglátjuk. Memória 2x1 GB DDR2 legyen lehetőleg valami márkásabb. Gari nem ártana még legalább pár hónap rájuk.
Az én cuccaim:
Asus A8N-E alaplap (kb szeptemberig rajtam keresztül garis)
AMD Athlon 64 3200+ Venice magos (kb szeptemberig rajtam keresztül garis)
2x1GB DDR400-as Corsair memória (gari nincs, így vettem, de elvileg ezekre 5 év van, nem?)
Ezekhez tudnék adni egy gyári AMD hűtőt vagy egy Coolink U8-120-1600 heatpipe hűtőt.
Na jöhetnek az ajánlatok, de csak és kizárólag csere jöhet szóba, nem akarok gép nélkül maradni.
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i7-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest