- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
polika
senior tag
na akkor 2 dolog azzal a lappal kapcsolatban
1) pont most olvastam hogy azon elfüstölt az nf4 chip 305-as FSB-nél, ez igazából nem érdekel
mert ennyire nem akarok semmit se túlhúzni (ez ha jól nézem 800->1200 ami dúúúrva nem is tom milyen ram bír ilyet)
2) ez viszont csúnya dolog, ezen a lapon nincs firewire csatlakozó, és sok digi kamerán ilyen van szal ez nálam kizárja amúgy ezt a rendkívül kedvező árú lapot (26 bruttóért itt szegeden is lehetne venni)
most nekem az ax8 a legjobban tetsző, van benne pci lock (elovastam a teljes specifikácót a via honlapján), támogatja coonquiet, van gbyte lan, firewire, sata, raid
plusz 8237-esben meg van ez a via vynil amiről eddig csak a legjobbakat olvastam zajmentesség terén
egyet nem tudtam csak kibogozni a specifikációknál nem írják hogy van ATA csatlakozó de én a képen láttam ATA csatlakozót..vkinek van ötlete hogy erre rámegy e még az én 106-as ATA-s vinyóm vagy az amit a kép jobb szélén látok az nem ATA-s csatlakozó? (Bővebben: link és katt a képre)
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest