Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
válasz
üzenetére
Pff, akkor hozzá sem fogok. Nincs hely ahova bármit is be tudjak rakni amivel egy kicsit megfeszítem. Marad így, idővel csere lesz belőle! Azért köszi, abban reménykedtem, hogy ettől egy kicsit könnyebben megy majd, de úgy látom a kínai ész már megint sz@rul működött az egér tervezésénél.
-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Van egy XL-747H típusú egerem. A bajom az vele, hogy ha görgetem akkor nem áll meg (úgy van beállítva, hogy 6 sort gördítsen) hanem ugrál a kép össze-vissza. Gondolom, hogy ez koszosodás lesz, a baj csak az, hogy nem tudom hogy álljak neki szétszedni. Nem találok rajta egyetlen egy pontot sem ahonnan elkezdhetném. Valaki tudna tanácsot adni?!

-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Van egy A4Tech XL-747H típusú egerem. A gyártó oldalán lévő szoftverek közül nem tudom, hogy melyiket is töltsem le hozzá, ugyanis a két kép közül ami az érzékelőt mutatja egyikre sem hasonlít az enyém! Így nem tudom, hogy melyik a jó szoftver hozzá. Op. rendszerem Win7 HE 64bit.
[link]
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest