- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
CS@
csendes tag
Üdv!
A mai nap vettem egy X-718F –et. Teljesen elégedetlen vagyok vele. Kimondottan nem szeretem az FPS jellegű játékokat, a célom az extra gombok frankó kihasználása volt, de már ezeknek a konfigolásával is annyi gondom van, hogy azt még leírni is sok lenne. A szoftver elképesztően pocsék, a CDn mellékelt driver külön vicc, hogy user defined után folyton megfagy. A gyártó oldaláról leszedett 7.80al ez a fagyogatás már elmúlt, de ettől függetlenül továbbra sem értem miért nem mutatták meg egy felhasználónak rövidke próbálgatásra mielőtt úgy döntöttek volna, hogy ez így jó lesz. A quickmenüknek totálisan nincs semmi értelmük, mivel közvetlenül még egy exe fájlt sem képesek futtatni csak a béna user defined –be, amit mire elérek már nincs is semmi értelme az egésznek. Összességében nagyon megbántam, hogy pénzt adtam érte, de ha már itt van gondoltam próbálkozok vele és összerakok benne pár olyan menüt ami esetleg számomra hasznos lehet. Sajnos itt is koppantam(lehet, hogy ez az én bénaságom, sőt valószínű), mert miután hosszú órákat pöcsöltem vele utána nekiálltam keresni egy ini fájlt vagy bármi hasonlót, ami az általam elkészített beállításokat tárolja, mert egyik porcikám se kívánja egy windows újratelepítés után ezt ismét megcsinálni. Természetesen nem találtam ilyet. Gondoltam akkor megpróbálkozok némi reg fájl nézegetéssel mire már azt hittem megvan a megoldás. Gondoltam kipróbálom, hogy elmentem a reg fájlokat és gyorsba felghostoltam egy régi windowst, majd benyújtottam neki az általam mentett reg fájlokat. Természetesen mindent megjegyzett, kivéve a saját menüimet, ami miatt az egészet elkezdtem.
Mindenestre, ha valaki megtudná mondani, hogy mégis mit mentsek el, hogy ne kelljen minden egyes windows ghostnál előröl kezdenem az Settings/UserDefinedben 1x már megcsinált beállításaimat, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ i5-8600K/16GB DDR4 3000 MHZ/RX 6600 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest