- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates84
tag
Sziasztok!
Néhány napja birtokomban van egy A4Tech X-710BF típusú optikai gamer egér, potom 4200 Ft-ért! Hihetetlen, hogy egy ilyen jó minőségű, márkás egérhez ennyi pénzért hozzá lehet jutni!
Az egérről bővebben (saját tapasztalatokkal bővítve):
- a BF típusú egereknél megszokott ''kígyóbőr'' mintás felület, amely nem tükörsima illetve nem csúszós, hanem kissé érdes (de nem zavaróan). A kéz izzadásánál ez nagyon jól jön.
- az egér mindkét oldala gumiborítású (szintén nem csúszós), amely meg van spékelve bal oldalon egy csúszásgátló recézett gumifelülettel
- az egér burkolatának tehát abszolút nincsen gagyi jellege. Inkább masszív!
- az egér bal oldalán 2 programozható gomb (programozható továbbá a jobb egérgomb illetve a görgő is akármilyen kombinációkkal)
- az egér rendelkezik egy 3xFire gombbal is. Szerintem praktikus: windows-ban helyettesíti a duplakattintást. FPS játékokban is jól jön! (mivel rendszeresen CS-zek, volt alkalmam kipróbálni... kiadtam ezzel a gombbal jónéhány headshot-ot)
- DPI: 400-600-800-1000. Ha változtatod a DPI-t a görgő mögött lévő - abszolút útban nem lévő - gombbal akkor változik a görgő színe (zöld-sárga-piros - 400 DPI-ben színtelen)
- a vékonyított kábel fantasztikus! hiába lóg le az asztalról észre sem venni, ha ''visszarángatom'' - ez vastagabb kábelnél zavaró szokott lenni.
- az egér driverével semmi gond nincs! Érthető és egyszerű (driver nélkül is működik a DPI állítgatás! A driver tulajdonképpen a gombok beprogramozásához kell)
- az egér 6 fekete teflontalppal rendelkezik (láttam már fehérben is)
- az egérben elhelyezett súly véleményem szerint egyáltalán nem zavaró, inkább precízebbé teszi az egeret az apróbb mozgatásoknál.
Összességében tehát én teljes mértékben meg vagyok elégedve ezzel az egérrel. Az előző egerem egy Genius Ergo 520-as volt, amelyet az A4Tech X-710BF-fel össze sem lehet hasonlítani - fogalmazzunk így.
Befejezésül 1-2 cikk illetve kép az egérről:
Egy angol teszt, amelyben a 17 legjobb egeret tesztelik (köztük az A4Tech X-710BF-et). Az eredmény bámulatos és magáért beszél (az X7-es egér megelőzi a nagy legendákat):
[link]
képek:
[link]
Erről a tesztről egy magyar kommentár: [link] ---> ''az egész mérés hitelességét alátámasztja, hogy ... szinte hiba nélkül megkapta a hivatalos, 400 DPI-s felbontást!''

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- DDR3L laptop ram, mennyiségi kedvezmény!
- Hp EliteBook 835 G8 (AMD Ryzen 5 PRO 5650U 6 mag 12 szál, 13" FullHD) több darab akár 24.990Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/1TB
- Akció! G.Skill TridentZ Neo 3600Mhz- CL16 2X32GB (64GB DDR4)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest