Hirdetés
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seaky
tag
válasz
silent79
üzenetére
Nos én vettem egy A4Tech X750f gamer mouse-t Silent 79-től.
Első benyomás: Bár engem nem érdekel de szépen be van csomagolva az egérke amely igen nagy karakterekkel hirdeti magáról hogy 2500DPI-s. Kibontva egy nagyon igényesen összepakolt rákcsálót leltem, lerí róla hogy a luxus kataegóriát döngeti (azért csak döngeti mert csak fele annyiba kerül mint a menő tesói). Króm és fényes fekete szín, hüvelykujjnak csúszásgátló gumirozás, 4db nagy teflontalp, kényelmes görgő ami olyan színben világít amilyen DPI-be használod(a színkód az alján).
Második b.ny.: Ahogy ráduktam a gépre semmi extrát nem kellett csinálnom csak használni
, csak annak kell telepiteni aki mindent be akar állítani rajta és szeretné ha ikonként is felismerje egerét...
Harmadik b.ny.: nagyon kényelmes és tényleg mindenen, ismétlem mindenen tökéletesen müködik (tenyér, billentyűzet, pulóver, mondom hogy mindenen- hát igen a LASER
)
Mivel egyetlen bizonytalan reakciót nem tapasztaltam ezért tökéletes egérke, amely a nagy neveket megszégyenítő pofátlanul kis árcédulával felveszi a versenyt bármelyik HI-tech rákcsálóval...
Köszi Silent79!
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- iPhone-t használók OFF topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Mini PC
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, csak annak kell telepiteni aki mindent be akar állítani rajta és szeretné ha ikonként is felismerje egerét...
)