Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seaky
tag
válasz
silent79
üzenetére
Nos én vettem egy A4Tech X750f gamer mouse-t Silent 79-től.
Első benyomás: Bár engem nem érdekel de szépen be van csomagolva az egérke amely igen nagy karakterekkel hirdeti magáról hogy 2500DPI-s. Kibontva egy nagyon igényesen összepakolt rákcsálót leltem, lerí róla hogy a luxus kataegóriát döngeti (azért csak döngeti mert csak fele annyiba kerül mint a menő tesói). Króm és fényes fekete szín, hüvelykujjnak csúszásgátló gumirozás, 4db nagy teflontalp, kényelmes görgő ami olyan színben világít amilyen DPI-be használod(a színkód az alján).
Második b.ny.: Ahogy ráduktam a gépre semmi extrát nem kellett csinálnom csak használni
, csak annak kell telepiteni aki mindent be akar állítani rajta és szeretné ha ikonként is felismerje egerét...
Harmadik b.ny.: nagyon kényelmes és tényleg mindenen, ismétlem mindenen tökéletesen müködik (tenyér, billentyűzet, pulóver, mondom hogy mindenen- hát igen a LASER
)
Mivel egyetlen bizonytalan reakciót nem tapasztaltam ezért tökéletes egérke, amely a nagy neveket megszégyenítő pofátlanul kis árcédulával felveszi a versenyt bármelyik HI-tech rákcsálóval...
Köszi Silent79!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, csak annak kell telepiteni aki mindent be akar állítani rajta és szeretné ha ikonként is felismerje egerét...
)