- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seaky
tag
válasz
silent79 #183 üzenetére
Nos én vettem egy A4Tech X750f gamer mouse-t Silent 79-től.
Első benyomás: Bár engem nem érdekel de szépen be van csomagolva az egérke amely igen nagy karakterekkel hirdeti magáról hogy 2500DPI-s. Kibontva egy nagyon igényesen összepakolt rákcsálót leltem, lerí róla hogy a luxus kataegóriát döngeti (azért csak döngeti mert csak fele annyiba kerül mint a menő tesói). Króm és fényes fekete szín, hüvelykujjnak csúszásgátló gumirozás, 4db nagy teflontalp, kényelmes görgő ami olyan színben világít amilyen DPI-be használod(a színkód az alján).
Második b.ny.: Ahogy ráduktam a gépre semmi extrát nem kellett csinálnom csak használni, csak annak kell telepiteni aki mindent be akar állítani rajta és szeretné ha ikonként is felismerje egerét...
Harmadik b.ny.: nagyon kényelmes és tényleg mindenen, ismétlem mindenen tökéletesen müködik (tenyér, billentyűzet, pulóver, mondom hogy mindenen- hát igen a LASER)
Mivel egyetlen bizonytalan reakciót nem tapasztaltam ezért tökéletes egérke, amely a nagy neveket megszégyenítő pofátlanul kis árcédulával felveszi a versenyt bármelyik HI-tech rákcsálóval...
Köszi Silent79!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest