Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
Hát ezzel vitatkoznék, mert előttem van egy MX518 meg egy X-766FS és az mx az nagyon pontosan megy ha lassan mozgatom, az X7 meg olyan mintha kihagyna picit, nagyobbakat ugrik, ugyanolyan sebességnél (X7-nél 1el visszavettem win-be a sebességet mert kicsit nagyobb DPI és úgy lett 1forma sebességű a 2...) (dpi az ugye loginál1800 x7nél2000).
Szóval itt ez kicsit megbukott, de nem tudom, hogy ebbe a hűtő fűtős csodába szarabb optikát raktak e mint mondjuk az oscar-okba, ja és, hogy a 3200dpi-s oscar optikás amit írtam, jobb lehet e ennél, a hűtő fűtő nekem nem fontos, nem használom csak az alakja miatt vettem az egeret, mert az nagyon jó.
Lézert te amúgy teszteltél X7-ből valamelyik típusnál és ha igen melyiknél mert erről a lézer dologról elég vegyesek a vélemények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Bitcoin topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Home server / házi szerver építése
- Netfone
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest