Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
Hát ezzel vitatkoznék, mert előttem van egy MX518 meg egy X-766FS és az mx az nagyon pontosan megy ha lassan mozgatom, az X7 meg olyan mintha kihagyna picit, nagyobbakat ugrik, ugyanolyan sebességnél (X7-nél 1el visszavettem win-be a sebességet mert kicsit nagyobb DPI és úgy lett 1forma sebességű a 2...) (dpi az ugye loginál1800 x7nél2000).
Szóval itt ez kicsit megbukott, de nem tudom, hogy ebbe a hűtő fűtős csodába szarabb optikát raktak e mint mondjuk az oscar-okba, ja és, hogy a 3200dpi-s oscar optikás amit írtam, jobb lehet e ennél, a hűtő fűtő nekem nem fontos, nem használom csak az alakja miatt vettem az egeret, mert az nagyon jó.
Lézert te amúgy teszteltél X7-ből valamelyik típusnál és ha igen melyiknél mert erről a lézer dologról elég vegyesek a vélemények.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest