- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
jah a csend a lényeg, inkább vagyok biztos második, mint hogy hangos gép mellett üljek
szerintem ezt a ramot annyira nem lehet megszívni, de tény hogy vannak különbségek....Templomegerének 480-at visz 2-2-2-5-1Tbe nekem csak 460-at...szal ha veszek egy másikat az se lehet olyan rossz
Ready nekem rendelés utáni szerdára hozta meg, páran fölötted viszon tírtak hogy csak majd 2 hétre rá kapták meg...szal kijelenthető hogy kiszámíthatatlan kb mikor lesz meg
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
2630-*on úgy indul el hogy le van szabályozva a venti/1000rpm/ de lényegében elég hamar kifagy
e fölött molex kell és azzal sikerült egy tesztet lefuttatni anno....
másik memó akkor lesz ha lesz rá pénzem, most annyira még nem érzem hiányát...ha a párja nem lesz ilyen jól húzható......akkor besz*ptam
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
akkor leírom milyen kábelek miatt nem megoldható:
táp-moncsi-infra-front hangszóró jack-hátsó hangszóló 4szálja/erősítő a gépbe- tv tuner -műholdas kártya -6 usb -2 háló -erősítő táp
jah és nincs erkélyemEttől függetlenül majd lehet bevállalom.................
Zalmannal azért menne többet mert gyárival feláll szépen 2630-on is csak egyszerűen túlmelegedik ezért restartol....zalman már szerintm elbírná, víz meg simán el fogja bírni
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
egy-két ember pozitiv tapasztalata azért kell hogy fellendüljön a biznisz
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #888 üzenetére
hát ez csak akkor fog kiderülni mikor kézhez kapod
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #889 üzenetére
nézd meg sz.j hozzászólását AI7 topicban ott láthatod az everestek közötti különbséget.....vicces
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #886 üzenetére
háááááát......nf7-ben lehet 2.9-3V-ot is adni a ramnak nem?Mert akkor szerintem biztos bírja ...
-
HERR Z
veterán
én csak azt mondtam hogy a ramod az órajelet nem csipázza rendesen, amit számomra szar mert én vízhűtésnél a nf3-mat is akarom hűteni és stabilan akarnék 8x330 vagy hasonló órajelet...
Elég rossza lehet matekból mert ha megnézed 19+fa az ára már az 566-osnak MA ami 23 bruttó...amúgy nekem az áfa visszajön így csak 20 volt, jó hogy emlékeztetesz...amúgy éretsségim 5-ös lett matekból
Azt az olvasást azért megnézném mert azért az elméleti maxximum még mindig ott áll....vagy vegyél ki egy modult s úgy nézd meg mert nállam egyke még.. -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #861 üzenetére
láttam, fel a b@szta az agyamat....gondolom csak lesett mint rozi hogy kiadott 17et egy 466-os ST ramért ami 550-et se köhög ki -mondjuk lehet időzíteni- erre én +6 ezerért cirka 200MHz-el adok többet....
....
....
....
....
....
....
....
Azt a múltkor elfelejtettem mondani hogy Everest PC5500-nak ismeri fel, erre csak én is most lettem figyelmes...
Képek amikkel tényleg nem árasztottalak el benneteket:
1T-s 3-3-3-6-ba talán 305MHz környékén szarik be a ramom...most hogy így 1t jött fel csak megnéztem -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #851 üzenetére
én az 500-asról próbáltam meg leszedni de nem sikerült pedig már erőt is használtam hozzá -ui lehet észt kellett volna
Mondjuk azt se tom hogy kell leszedni -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #849 üzenetére
persze...bocsesz de de tom konkrétan úgy levenni a ramhűtőt ogy ne barmolás legyen a vége...és szeretném még használni
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #847 üzenetére
ha megmondod hogy hol mit keressek akkor megnézem neked, azon az 5 percen nem múlik
-
HERR Z
veterán
szerintem csak 566-osra érné meg lecserélni, az 500-assal se lehet űberjú időzítéseket menni 500-on..2.5-4-4-7-1T amire képes volt 2.85V-on..az 566-os meg 2-3-3-5-1T-re
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #829 üzenetére
f@szom se figyelte hanyadik heti
majd este megnézem...amúgy minek 3-4-4-8-1T? főleg ha van 3-3-3-6-1T kurvasokáig...nem hiszem hogy hosszú távon stabilan bírná léggel az ennyire magas fsb-t bármely a64-es lap... -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #821 üzenetére
Samsung chipes 3-4-4-8-2T-ben annyit bír mint 3-4-4-10-ben vagyis 351MHz-nél az alaplap szál el...ellenben visszaveszem majd este a HT szorzóját 2x-re mert lehet az kavart már be...3x350=1050 és lehet nem bírja
-
HERR Z
veterán
A 600-as gyári időzítése elvileg 3-4-4-8-1T ahogy láttam a külföldi fórumokon...Namost az 566-os gyári időzítése 3-3-3-6....Ezek alapján annyira nem tűnik sztárnak a 600-as és ahogy néztem kb annyit tud mint ez csak az időzítéseket nem lehet ennyire bedurvítani
-
HERR Z
veterán
Aláírásomból látszik hogy csak egy modult vettem....jah és csak egy kt133A-s lap van itthon tartalékban
öszintén nem tom mért vagytok bezsongva a 2-2-2-5-re....alig dob többet mint a 3-3-3-6 amivel a csillagos égig elmegy a ram...majd este csinálok egy összehasonlítást, hogy mi a jobb 8x320/2560/ 3-3-3-6-1Tvel vagy 2-3-3-5-1T 10x256-tal.......a végeedmény már előre sejthető...már csak az írás olvasás miatt is...
Amúgymeg ha sokáig tudná a 2-2-2-5-öt mondjuk 480-ig akkor se használnám, mert nem érné meg miatta visszavennem az órajelet -
HERR Z
veterán
Sajnos a tesztem további része meghiúsult mivel az alaplap sehogy sem bírja a 350 fölötti HT órajelet...ellenben 3-4-4-10-2t-ben még bírta a 351MHz-et...olvasás 5400 írás 1780 elérés 44.7ns
Jah és 2.5-3-3-5-tel 294MHz-et tud.....szal jó vétel volt megérte azt a pár ezrest -
HERR Z
veterán
nemtom mit tud a Hynix chip de hogy ez nagyon betyár az ziher...tehát nézve mennyit dob a 2-2-2-5-1T a 3-3-3-6-1Thez képest...inkább az órajel az ami számít...tehát +100MHz olvasás és 140MHz írás amit én 30MHz-el kompenzálok...úgyhogy a project: 8x320 vagy hasonló kaliberű beállítás...most még mingyá megnézem 3-4-4-8-2Tvel mit bír
-
HERR Z
veterán
Na 2.85V-tal ezeket bírta:
2-2-2-5-1T: 223-446MHz
3-3-3-6-1T gyári beállítás: 323/646MHz
2.5-3-3-5-1T: 279MHz.....
Jah és Everest eredmény 323MHz-en:
4920/1970/46.7ns
SEGLE CHANNEL MEMÓRIÁVAL
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #773 üzenetére
11-éjfél magasságában várható részletes eredmény milyen beállításokkal mennyit megy...
Ez a link sz.j már csak azért is érdekes mert
a: a hynix chipses cuccok soha nem bírták úgy igazán az időzítéseket
b: jó látni hogy több gyártó 2-2-2-5-1T-t garantál 400MHz-en tccd chippel..
De ma este minden kiderül -
HERR Z
veterán
múlt hét kedden lett előrendelve....tehát 9 nap alatt jött meg a cucc
-
HERR Z
veterán
na ennyi idő alatt szállította a ready a cuccot mert ma már át lehetett venni...holnap kapom kézhez, teszt majd akkor
-
HERR Z
veterán
remélem a héten még kézhez kapom őket és akkor írok eredményt megéri-e
-
HERR Z
veterán
hmmm...azért nézzük meg az árakat is..inkább azt mondom bírjon 5-10MHz-el kevesebbett 2-2-2-5ön de ne 40+fa legyen hanem fele...
Amúgy az nem rossz jel hogy az új csúcs OCZ modulokon is ez a samsung chip van....most csak a név miatt nem kell....
500-ason meg 3 chip lehet szal az is közrejátszhat -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #681 üzenetére
az új árakkal....ha kedden vagy utána rendelsz akkor azt mondgyák hogy nézd az árlistát kedd 8 körül és 9ig hívd fel hogy kell-e a cucc vagy nem..ha nem hívod fel automatice marad...Szóval a régi árak csak tájékoztató jellegűek
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #671 üzenetére
mit tud? Miben jobb a gyáriaknál?
-
HERR Z
veterán
Erre csak annyit mondok hogy az én A-Datám tesó gépébe nem ment 235 fölé -vélhetően a chipset miatt- ellenben nállam megy 288-on is...a lényeg hogy lapja válogatja
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
válasz
granpa_matis #652 üzenetére
Már tesóé, egyből megkapja amint megjön az új ram
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #641 üzenetére
hát akkor nekem marad a reménykedés...mondjuk a maxx fesz 2.85 afölött ha E, F akkor se fog menni...
Azért nem lenne rossz 500MHz 2-2-2-5-1Tben -
HERR Z
veterán
válasz
granpa_matis #638 üzenetére
Rendeld meg readybe átutalással s amikor szólnak csak akkor kell felmenned pestre....és akkor annyiért veszel 566-ost mint máshol az 500-as van...Az 500-as meg már szinte ''brand'' árban van...
De inkább 566-osat vegyél az 260-270 körül még elég jó időzítéseket is tud ami nem árt -
HERR Z
veterán
Amúgy pár eredmény mit bír a ram:
・2.5-3-3-7:232MHz
・3-3-3-8:276MHz
・3-4-4-8:335MHz
・3-5-5-9:336MHz
2.7V-on mind, de szerintem rosszat fogott ki a srác vagy nem mert alápörkölni
vagy:
300 @ 2.5-4-4-8 @ 2.85 V
vagy:
2.5-3-3-6 @ 300 Mhz -> 2.85 V only
Egy kép róla:
Bővebben: link
Egy másik srácnál:
CL 2,0-2-2-5 bis FSB215
CL 2,0-3-3-5 bis FSB245
CL 2,5-3-3-5 bis FSB275
CL 2,5-4-3-5 bis FSB290
CL 3,0-3-3-5 bis FSB280 -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #604 üzenetére
úúúúúúúúúúúúúú.....
Nekem 8 ha jót ha rosszat írsz róla akkor is ez lesz...ha csak 630at megy akkor is de ha 750-et akkor is -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #597 üzenetére
én már előrendeltem szal elmondhatod, nem tudok rajta változtatni
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #580 üzenetére
elvileg jövő héten valamikor lesz meg, hozzám péntek este kerül ha meglesz adig
előlegnek 30%-ot kellett letenni, pontos összeget nem tok mondani mivel nem én veszem.... -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #577 üzenetére
nekem ilyen időzítésekkel 520 ig stabil 2.85ön
Templomegere jókat írt hwsw-n az 566-osról már előre várom
2-2-2-5 kábé addi ameddig a tied bírja most a 2.5-3-4-8-atOdabasz
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #533 üzenetére
nem fogok moddolni, és ocz boostert sem veszek
ha 2.85ön csak 610-et megy akkor csak annyit...a procim úgyse fogja kihajtani...........bár ha beválik és lesz SOK tapasztalat ocz boosterről akkor esetleg talán beválalhatom...majd
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #529 üzenetére
Vízhűtés 2.85V-os maxx fesz mellett
értelme...................nincs
readynél még nincs S939-es 3000+/3200+
Gorneck: ja, örülök hogy hittem nektek -
-
HERR Z
veterán
na f@sza...megrendeltem az 566-ost readybe errefel már van nálluk 600-as is 25400+áfáért
Mind1 nekem sose fog a gépem 3000MHz-en mennimert a sorzót cnq miatt nem fogom levenni
-
-
HERR Z
veterán
megrendeled kedden akkor az azutáni hét péntekére már meg szokták hozni a cuccost
-
HERR Z
veterán
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #480 üzenetére
Ha akarsz akkor vehetsz...értelme?
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #474 üzenetére
nézz szét www.amp.hu oldalon ők elég sok konzoircium cuccait kinálják s rendelés után másnap átveheted ha nincs raktáron
-
HERR Z
veterán
Hát ja valszeg a 600-asok válogatott 566-os modulok nem többek
-
-
HERR Z
veterán
válasz
Overlocker #434 üzenetére
Tudtommal a ready kisker csak.....de hogy ők honnan szerzik akkor azt nem tom...hívd fel őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest